Rossz a teszt? Már nem tudom mivel teszteljek.
Figyelt kérdés
Http://kepfeltoltes.hu/150907/20150907_142621_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg
[link] Jpg
Halvány színes csík facelle teszttel, arra azt írják gyakran álpozi, xepil száradási csíkos (szürke tökéletes csíkkal), piros vizeletsugaras Walentin teszt fehér (! ) tesztcsíkos lett, ez a kazettás narancssárga pedig ilyen. Melyik teszttel próbálkozzak anyukák, kismamik, leendő kismamik? (Elolvasom a tájékoztatót és nem áztatom el :( erre 4 db csepp ment rá) Vagy hagyom a tesztelgetést és várom, amíg majd egyszer megszületik :D
2015. szept. 7. 16:50
11/20 A kérdező kommentje:
Úristen utolsó, akkor én befogtam a számat, hogy "csak" ennyi félét fogtam ki... egy órán belül csinálok egy másik fajtát és meglátjuk... sok sikert a nagyon várt bébi(k)hez
:*
2015. szept. 7. 18:27
12/20 anonim válasza:
Mi újság Kérdező, csináltál másik tesztet? :)
13/20 anonim válasza:
Csináltál masiktesztet kedves kérdező?
14/20 anonim válasza:
Várjuk az új teszt eredményedet ha van!
15/20 A kérdező kommentje:
Romed kazettás egyértelmű negatív... így már tiszta a dolog :) köszönöm szépen Nektek :*
2015. szept. 8. 07:45
16/20 anonim válasza:
Sajnálom :( majd legközelebb!
17/20 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jött meg! 5. napja késik...
2015. szept. 11. 12:48
18/20 anonim válasza:
Nekem hat napja késik, ma reggel teszteltem halvány pozitívat. (Azért nem annyira halvány, hogy nagyítóval kelljen keresni) Holnap reggel tesztelek újra.
19/20 anonim válasza:
Ja, és azt elfelejtettem, hogy eddig full negatívak voltak a tesztjeim. (18-as voltam)
20/20 A kérdező kommentje:
Lehet én is rápróbálok, hagy éljen belőlem a gyógyszertár már... de nagyon GRATULÁÁÁÁLOK!!!! :) :)
2015. szept. 11. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!