Szerintetek ez az ovuteszt már pozitív?
Az alsó tegnap esti. Ez még nem pozitív, ugye? Talán a mai az az lesz, ha ez még nem?
Ez milyen teszt?
Nekem one step volt ilyen, másnap már sokkal erősebb lett mint a kontroll, szóval a mai pozi lesz sztem! :)
Nekem tegnap volt pozi, ma meg kedden vtunk együtt! Ti? Mikorra nem várod?
É. :)
2. vagyok. Akkor holnap tutira pozi és legyetek együtt vmikor a kövi 3 napban! :)
Én kb. 16-ra nem várom.
A legalsó az ma délutáni, a felette lévő a tegnap esti. Szerintetek ez így most mi? Halványabb mint a tegnapi, de az sem volt pozitív még, nem?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
2es vok, ez az én kérdésem, a lány aki írt neki szintén nem lett teljesen pozi. Nekem pozi lett, de ennél a one step tesztnél nagyon fontos, hogy ne igyál előtte, ezért általában este 10 kor felkeltem és akkor csináltam meg, mert ilyen melegben nem bírtam ki 2 órát víz nélkül. Te hogy csináltad?
Itt a kép róla. Szegény férjemben már nem maradt szufla, mert minden nap együtt voltunk.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!