Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem mutatja ki egyik...

Miért nem mutatja ki egyik teszt sem a terhességet? Járt már valaki így?

Figyelt kérdés
Az orvos UH-n megállapított hogy 7 hetes terhes vagyok (azóta már 9). Viszont egyetlen egy teszt sem lett pozitív, még halványan sem. Több félét csináltam. Lily, x-epil, one step (vaterás), x-epil kazettás, facelle.... Nagyon aggódok. Tüneteim sincsenek igazán, néha megjön érzésem van, bő hüvelyváladék, kis hasfeszülés és esténként enyhe mellfeszülés, érzékenység a szagokra... ezen kívül semmi. Se gyakori vizelési inger se hányinger :(

2015. szept. 3. 13:04
 1/5 anonim ***** válasza:
A doki erre mit mondott?
2015. szept. 3. 13:06
 2/5 A kérdező kommentje:
csak annyit, hogy valószínűleg lassan ágyazódott be a baba, de szerintem ez nem magyarázat. attól még kellene annyi hcg-nek lennie hogy kimutassa a teszt :(
2015. szept. 3. 13:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan ritka esetek, amikor a hcg hormon nem választódik ki a vizeletbe, valószínűleg ez a helyzet veled. Vérvétel biztosan kimutatná.
2015. szept. 3. 13:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen, bár ritka. Ne aggódj. Ha a doki látja a babát, akkor ott is van. Csináltass egy vérvételt, az tuti kimutatja :)
2015. szept. 3. 13:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Szívhangot nézzet az orvos?
2015. szept. 4. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!