Ugye ez negatív? Ilyen halvány csík még lehet tévesen igaz?
szerintem is negativ. semmilyen halvány csikot nem látok...
egyszer poénbol feltettem egy képet, hogy negativ vagy pozitiv...10-bol 7 ember gratulált :D szerintuk egy értelmu -pozi- volt :D sok itt a dilibogyo...
Időn belül kezdett kirajzolódni, nagyon félek hogy egy újabb méhen kívüli terhesség. Átlagban 31-32 naposak a ciklusaim, most a 30.-ik nap elkezdtem vérezni. Gondoltam csak simán megjött, de most 3 nap után elmúlt, csak maszatolok. Fáj a hasam, aluszékony vagyok, pont mint az előző méhen kívülinél. A biztonság kedvéért teszteltem, és most nagyon nem szeretném ha ez igazi csík lenne, pedig attól hogy nagyon halvány még úgy néz ki. :(
Nemsokára hoz a férjem másik tesztet, ha azon is lesz valami felhívom az orvosom.
Szia!
pozitív :) Az enyém is ilyen volt a nem vár előtt 3 nappal. Gratulálok!
14hkm
Nem lettem okosabb. Olyan mintha kevesebb festékanyag lett volna a tesztben, mert tokban semmi sem látszik szinte, képen meg egyáltalán nem. Nem a legjobb a telefonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!