Nem igazán értem most ezt (? )
Figyelt kérdés
Volt egy méhen kivüli terhességem másfél éve kivették az egyik petevezetőm. Azóta 2 havonta szokott megjönni a mensim. Mindig rendszertelen volt, pedig már rengeteg gyógyszert, teát mindent kipróbáltam. A dokim az egyik azt mondta hogy nem tud vele mit kezdeni, meg örüljek ha megjön. A másik azt mondta hogy ez természetes hogy két havonta jön meg mert csak egy petevezetőm van. Most megkellene már jönnie mert eltelt a két hónap de semmi. Vettem tegnap egy tesztet amin nagyon nagyon halványan de látszik a második csík. Nagyon feszülnek a melleim, fáj a derekam és olyan mintha megakarna jönni. Most akkor terhes lennék? Mitől lehet pozitív a teszt? Venni akarok másik tesztet csak várok vele két napot!! A válaszokat köszönöm.2015. szept. 3. 07:40
1/4 anonim válasza:
Pozitív három esetben lehet:
-terhes vagy
-rossz a teszt
-bizonyos típusú rosszindulatú daganat szinten térmék hcg -t
Új teszt, aztán orvos
2/4 anonim válasza:
Lehet, hogy babát vársz, tesztelj később. Vagy eseleg tedd fel a tesztet, megszakérti a nép :P
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Kidobtam a tesztet mert nem akartam hogy a párom megtalálja. Várok akkor még két napot.
2015. szept. 3. 08:17
4/4 anonim válasza:
Ha halvány, de pozitív, lehet baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!