Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Power plate edzésre járok...

Power plate edzésre járok lassan tervezzük a babát, nem szeretném addig abba hagyni amíg nem jön össze, ha a pozitív teszt után hagyom abba árt a babának?

Figyelt kérdés
2015. szept. 2. 16:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Amíg az orvosod nem tiltja és neked is kényelmes, nem tiltott a sport a terhesség alatt. Én a terhességem nagy részét végigsportoltam.
2015. szept. 2. 16:46
 2/5 anonim ***** válasza:
A peteérés utáni két hétben, ameddig meg nem jön, érdemes visszavenni kicsit az intenzitásból, főleg az alhasat megmozgató gyakorlatokból, illetve rázkódást, sarokra ugrálást kerülni. Ha hozzá vagy szokva az edzéshez, és nem most kezdtél bele, akkor nyugodtan folytathatod.
2015. szept. 2. 17:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Pár hónapja kezdtem ezt a fajta edzést, nyilván ha pozitív a teszt rögtön abba hagyom, csak miután nem tudni hogy mennyi idő mire öszejön a baby ezért nem tudom, de konzultálok a nődokimmal
2015. szept. 2. 18:53
 4/5 anonim válasza:

Szia.Ugyanez lett volna a kérdésem amit te kitettél.

Szeptember óta járok PP-re és mostantól szeretnénk a babaprojektre koncentrálni.Te azóta kismama vagy? A tervem nekem is az h amint kiderül h pocaklakónk van abbahagyom ezt a fajta edzést, de a kiderülne h előtte sem kellene már ezt a fajta edzést erőltetnem, akkor azonnal.

2015. nov. 22. 16:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos még nem jött össze a baba, bár nagyon szeretnénk már, hogy megfoganjon.
2015. nov. 22. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!