Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért halvány a második csík?

Miért halvány a második csík?

Figyelt kérdés
Kérlek, nézzétek meg a változást! Nem kellene erősebbnek lennie a csíkoknak?

2015. szept. 1. 12:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nincs összefüggés, a 9. hét a teszteléstől NAGYON messze van időben. Addig még nagyon sok minden történik vele.

Amúgy meg azzal többet ártasz, hogy ennyire ráparázol. Szépen erősödik a csík, most már nyugodjál meg, jelentkezz be az orvoshoz.

2015. szept. 1. 12:40
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem szépen erősödik. Nekem nem rég volt vetélésem, na nekem viszont láthatóan nem erősödött a második csík!

Szívből gratulálok! :)

2015. szept. 1. 13:06
 13/16 whitelady1 ***** válasza:
Szépen erősödik nyugodj meg!!!!
2015. szept. 1. 13:21
 14/16 anonim ***** válasza:
40%

Két kezem odaadnám már az első halovány csíkért :(

Nyugodj meg és ne tesztelgess ez bozony pozi! Van akinek két hét késés után lesz először halvány pozi... ne aggódj ennyire. mi lesz, ha megszületik? :)

2015. szept. 1. 15:45
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, kedvesek vagytok. Szerencsére vannak gyerekeim, egy pici is, de a vetélés, ami 3 hónapja volt, nagyon megviselt. Tudom, nem szabad görcsösen ragaszkodni dolgokhoz, pláne olyanhoz, amit nem tudok irányítani.

A vetéléssel az a baj, hogy magamban kerestem az okot, és most szeretném kivédeni, bár nem tudom, mit csináltam rosszul. Ezért izgulok, hogy legyen már sötétebb az a csík :-)

2015. szept. 1. 19:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Semmit nem csináltál rosszul Vetéléssel az a terhesség végződik, ahol a magzat nem lett volna életképes valamilyen okból. Sosem az anya hibája.
2015. szept. 1. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!