Ez hogy történhetett?
Figyelt kérdés
Az ex barátommal szerettünk volna babát de nem jött össze fél èv után sem.Végül szétmentünk és nekem új párom lett akivel az első hónapban összejött a pici.Hogy lehet ez hogy valakivel több hónap/évig sem jön össze mással meg kb azonnal?2015. aug. 30. 19:35
1/5 anonim válasza:
Genetika, mázli. Nem, nem az exed a hibás!
2/5 anonim válasza:
Tudta az a gyerek, hogy nem jó helyre, születne (ugye ha szétmentetek félév próbálkozás után) és inkább várt...
3/5 anonim válasza:
Két évig nem védekeztünk az exemmel. Úgy voltunk vele, ha jön a baba, várjuk, de nem erőltettük a dolgot. Végül szétmentünk, teljesen más okból.
Férjhez mentem. Nagyon tartottam tőle, hogy esetleg nem fog sikerülni a baba, de az első próbálkozós hónapban sikerült (ahogyan később mindkét testvére is). El is könyveltem magamban, hogy biztosan az exemmel volt a baj. Nagyon sajnáltam érte.
Évekkel később összefutottunk. Kiderült, hogy körülbelül ugyanabban az időben találtunk párra, a gyerekeink pedig 3 hónap különbséggel születtek.
Szóval van ilyen.
4/5 anonim válasza:
en is probalkoztam a ferjemmel fel evig nem jott osze , most meg kell varjunk ujra . ,.. nem tudom kivel van a baj . vizsgalaton nem voltunk.. en is gondoltam arra hogy leeht massal oszejone pl hamarabb ...
5/5 anonim válasza:
Nekem az exemmel 7 evig nem jott ossze, a ferjemmel 3 honap utan osszejott! O az igazi es szerencses vagyok, hogy az exemtol nem lett gyerekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!