Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye hogy terhes...

Mennyi az esélye hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Ma szeretkeztunk a párommal,előszőr óvszer nélkül,(sokszor szoktuk így..)aztán mivel nem volt nállunk óvszer, kb 3 ó. hossza múlva újra..de kint pisilt, szval a rajta maradt sperma életképtelen a levegőn ha jol tudom,és nedves zsepivel letöröltuk 2x,csak aztán rakta be..Van rá esélz h mégis teherbe estem ?

2015. aug. 29. 23:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem használtatok semmilyen fogamzásgátló eszközt vagy szert, így aztán van esély a teherbeesésre.
2015. aug. 30. 00:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, van. Boldog anyaságot kívánok! :3
2015. aug. 30. 02:37
 3/7 anonim ***** válasza:
50% az esélye.
2015. aug. 30. 10:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerinted ennyiből meg lehet mondani, hogy mennyi az esélye? Csak annyit tudunk, hogy egy nap alatt kétszer is szexeltetek védekezés nélkül (amihez külön gratulálok, ha nem akartok gyereket). Nem tudjuk, hogy peteéréshez képest ez mikor történt, mint ahogy azt sem, hogy hány naposak a ciklusaid, és ahhoz képest ez hányadik nap. Azt sem írtad, hogy a párod kivette-e legalább, mielőtt elélvezett, vagy sem. Nem mintha ez akkor nagy védekezés lenne, de azért mégis, valamivel több, mint a semmi. De ilyesmiről nem írtál, csak arról, hogy ti sokszor szexeltek gumi nélkül. Döntsétek már el, hogy akartok-e gyereket, vagy sem. Ha igen, akkor kár bohóckodni ilyen hülyeségekkel, ha meg nem akartok, akkor védekezzetek normálisan, és akkor nem kell ilyen hülyeségeket kérdezned.
2015. aug. 30. 11:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100 %, gratula a babához.
2015. aug. 30. 12:07
 6/7 A kérdező kommentje:
nem élvezett egyszer sem belém, mind a 2x kivette.
2015. aug. 30. 14:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Megszakításosan"vedekeztunk"es 3honapos kismami vagyok😊 a legboldogabb mivel mi nem bántjuk hogy jönni akkar😉

Kb Ennyi esélyed kérdező neked is megvan😝

2015. aug. 30. 14:04

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!