11/20 anonim válasza:
Lehet késői ovu volt. Szeirntem menj vérvételre, az a biztos.
12/20 A kérdező kommentje:
Hétfőn megyek dokihoz :)
2015. aug. 29. 18:31
13/20 anonim válasza:
Pozi de igen halvány.
Majd irj mit mondtak
14/20 anonim válasza:
Halvány pozitív :) Nekem most, 5 nap késés után lett halvány pozitív.
16/20 anonim válasza:
Ez negatív... Még ha az első ilyen, akkor lehetne halvány pozitív, de akkor a következő már egyértelműen pozitív lenne. Rutinos tesztelő vagyok, a pozitív az nem ilyen.
17/20 A kérdező kommentje:
Igen, én ks rutinos tesztelő vagyok., egy jó pár tesztet elfogyasztottam már de.. ez negatívnak sem mondható és száradásinak sem, volt már szsrencsém találkozni néhány sunyi szellemcsíkkal, de ez nen az hiszen azonnal látható volt és színes. Igen engem is ez aggaszt, ha nem késne v esetleg pár napja, azt hiszem boldog lennék egy ilyen teszt láttán.. Hètfőn doki aztán majd megírom, h mi a helyzet :)
2015. aug. 29. 22:41
18/20 anonim válasza:
Ne haragudj de ez teljesen negatív szerintem is.Még ha később is fogant volna,akkor is erősebbnek kellene lenni a csíknak 13 napos késésnél.
20/20 anonim válasza:
Nekem majdnem 3 hét késésnél lett halvány pozitív a tesztem. Akkor volt csak ovum, amikor meg kellett volna jönnie :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!