Ennyire korán is lehetnek már tüneteim?
Az utolsó mensim augusztus 11-én volt, 22-én megszakítással, 23-án "rendesen" voltunk együtt. (Előtte, utàna sem, külföldi meló miatt.) A ciklusom amúgy nem pontos, 28-21 nap között ingadozik, az előző 24 napos volt.
Már 3 napja mensi szerű görcseim vannak, ma délután a jobb petefészkemnél erős szúrást éreztem. A folyásom a hét elején nagyon erős volt, most már jóval gyengébb. Ha hirtelen állok fel, nagyon megszédülök (Kb. 3 napja ez is)
Viszont minden hónapban majd szétrobbanak a melleim, akár 1,5 héttel mensi előtt, most alig érzem.
Ha baba lesz, nem koraiak ezek a tünetek? Elvileg 4-én kellene megjönni.
Késői peteérésről még nem hallottál?
ha te 23-án szexeltél akkor számolj utána 6 nap telt el. Ennyi idő alatt be sem ágyazódik, milyen tüneteket várnál. Ezek vagy peteérés jelei, vagy az h meg fog jönni. Ilyen hamar nem lehetnek terhességi tüneteid.
Köszi a kioktatást.
Én beágyazódásra gondolok, annyira idegenek ezek a tünetek tőlem (meg az alhasam feszülése és az aluszékonyság).
Csak kíváncsi vagyok, másokkal volt-e hasonló. De majd megírom, mi lett.
Látszik ha nem azt írja az ember amit látni akarsz akkor az már kioktatásnak számít. Akkor igazad van beágyazódás volt, terhes vagy, gratulálok!
Miért nem lehet elfogadni ha mondjuk vki ír vmit, én nem állítottam h 100%-ig az van de előfordulhat. Terhességi tünet kizárt. Ez neked kioktatás? Kicsit szedd már össze magad és ne arcoskodj. :)
Egyáltalán nem zavar a véleményed, én is azt írtam, hogy szerintem korai. Ahogy leírtad, az volt kioktató. A mostani kommented meg inkább hagyjuk is.
Nem zavar, ha nem vagyok babás, ha mindenáron akarnánk, akkor nyilván sosem szakítanánk meg félúton. Főleg nem úgy, hogy néha hetekig nem tudunk együtt lenni. Ez csak az én megérzésem a számomra új tünetek alapján. Nem várok megerősítést, bőven elég, ha valaki normálisan leírja, mit (vagy mit nem) tapasztalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!