Volt mar valaki ugy hogy a nem vart elott egy nappal nem volt sem menstruaciora, sem terhessegre tunete?
Figyelt kérdés
En holnapra nem varom de nem tudom hogy mi van mert semi tunetem nincs, meg menstruaciora sem egyaltalan semmi mintha a ciklus kozepen jarnek!2015. aug. 28. 17:51
1/2 anonim válasza:
Első terhességemnél nem volt semmi tünetem ilyenkor. Csak pár nappal, inkább 1 héttel később kezdtem érezni a hányingert. De lehet az is, hogy csak késik, és majd néhány nap múlva fognak kezdődni a menzesz előtti tünetek.
Hidd el, nem jelent ez még semmit! Majd ha nem jön meg és tesztelsz, kiderül minden. Inkább még ne éld bele magad semmibe! Drukkolok!
2/2 A kérdező kommentje:
koszi szepen :) es szerinted mikor teszteljek eloszor? Ja es volt ket nap ugy ovu utan 7 nappal h barnas nagyon picit veres folyasom volt na attol megijedtem h mijen bajom van mert meg ilyen sose volt. aztan utana olvastam h a beagyazodas neha jarhat enyhe verzessel, de hormon zavar is okozhatja ugyhogy annyira nem is remenykedem:(
2015. aug. 29. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!