Túl lelkes férj, probléma?
Szerintem is aranyos :) Ha mégsem sikerül, felnőtt ember, túl fogja tenni magát rajta :) Te segíthetsz ebben neki. Egy kevésbé felpörgött pillanatában kapd el, és üljetek le beszélni. Mond el neki, hogy nem kell rágörcsölnie, az is lehet, hogy meg fog jönni, végülis keveseknek sikerül elsőre (kívánom, hogy nektek sikerüljön :)). Illetve magyarázd el neki azt is, hogy mi a peteérés, onnantól mikor van az esetleges beágyazódás, mikor lehet pozit tesztelni legkorábban és miért :)
Nekem azt kellett elmagyarázni anno a lelkes leendő apukának, hogy ha a 14. napon van peteérésem, akkor az az a nap, amikor együtt KELL lennünk :) Ő 2 naponta úgy érezte, hogy most muszáj, mert biztos most jön össze :D Még a mensi alatt is próbálkozott volna :D
Ebben az a nem jó, hogy téged is bestresszel. Engem legalábbis nagyon zavarna ez, és megpróbálnám leállítani. Egy nő is eléggé bele tudja lovalni magát a babagyártás projektbe, és kikészítheti magát és a férjét, de ha a férj csinálja ez, az katasztrófa.
Maradjon csak meg a lelkes együttléteknél, amelyek után egyáltalán nem kell mondogatni, hogy na, ebből most biztos baba lesz.
Egyébként egyetlen ilyen férfit ismerek, aki hasonlóan vágott bele a dologba, és nagyon durva reakciója volt a sikertelenséget megtapasztalva, kb. mit vétettünk, hogy mi ilyen szerencsétlenek vagyunk, mi lehet a baj velünk, nem vagyok igazi férfi, ha nem tudlak teherbe ejteni és társai. Teljesen kikészült ő is, és ettől a felesége is.
Próbáld tréfával (nem gúnyolódással!) elütni a dolgot. Így olvasva aranyos, bár lehet, hogy a falra másznék tőle egy idő után. Az én férjem is a leglehetetlenebb pillanatokban jön oda hozzám, hogy "Gyere, asszony, csinálok neked gyereket..." Mondom, azt most ugyan nem, de azért szexelhetünk. :)
Szemléld humorral a dolgot, és őt is próbáld ebbe az irányba terelgetni.
Nàlunk is ilyesmi volt, de azért ennél lazàbban. A mikor kellene együtt lenni, meg a biztos terhes vagy, .imor lehet màr tesztelni, naaa csinàlj egyet, mind megvolt.
Megnyugtattam, hogy ez én dolgom tudni, hogy mikor kell csekkolni az eredményt, legyen nyugodt, tudni fogja.
Hasonló volt az enyém is, bár nem ennyire. Mindig bújt a ciklus közepén, hogy legyen valami, mert peteérésem van. Hőt mértem, minden reggel megkérdezte, hogy állunk.
Amikor terhes maradtam, minden uh-ra elkísért, vérvételre. Együtt nézegettünk babaruhákat, ágyat, mindent.
Szülésnél is bent volt, nagyon sokat segített, és segít azóta is a babánál és a háztartásban is. Imádja a kisfiúnkat.
Próbáld kicsit poénosra venni. Pl. amikor megkérdezte, hogy áll a hőm, megkérdeztem tőle, hogy hogyan állnak a katonái? Csak lazán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!