Mennyi az esélye, hogy a terhességi teszt nem mutatja, hogy babát vár az illető?
Szintén jelen! :D
A nagylányommal a terhességem a 13. héten derült ki, 8 negatív terhességi teszt után. A doki szerint minimális hcg-t termel(t) a szervezetem.
Most, a második terhességemlnél ez már nem volt gond, a legelső teszt is erős pozitív lett. :)
8-as vagyok!
Az a vicces, hogy semmilyen. Se émelygés, se mellfeszülés, semmi. Ha nem derült volna ki, hogy terhes vagyok, szerintem észre se vettük volna a szülésig (kis túlzással). Még a hasam is alig nőtt, amikor szülni mentem, a szülésznő nem akarta elhinni, amíg meg nem vizsgált. Azt hajtogatta, hogy a 12. hét előtti nem szülésről, hanem vetélésről beszélünk, és a nőgyógyászomat kellett volna felkeresnem. Nagyot nézett, mikor kibújt a lányom: 2900 grammal és 49 centivel. :D
Most a másodiknál már teljesen más, piszkosul rosszul vagyok, émelygés, szédülés, minden játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!