Lehet hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt szeretném megtudni hogy terhes vagyok e vagy nem?!! A panaszaim: szédülés,hányinger,sűrűn megyek mosdóra,fáradtság,és ég a testem! szerintetek csináljak tesztet? köszönöm a válaszokat!:)2015. aug. 25. 20:50
1/3 anonim válasza:
Ez alapján hólyaghurut meg megfázás is lehet.
Fő kérdés: Szexeltetek védekezés nélkül, vagy csak "pár percre teszem be" alapon?
2/3 anonim válasza:
Egy IQ tesztet mindenképp javasolok, bár ha negatív lesz azon sajna az orvos sem tud már segíteni. :/
De mielőtt még totálisan felháborodnál bunkósságom és arroganciám (vajon kettő együtt jár?) láttán, közlöm, hogy ezek a tűnettegyüttesek kapásból 50 féle betegség jelei lehetnek. Azt már te döntöd el, melyikben szeretnél megnyomorodni. Főleg, hogy semmit nem tudunk ami perdöntő lenne annak megítélésben, hogy lehetséges-e a terhesség vagy sem.
N
3/3 A kérdező kommentje:
Az elso valaszolonak koszonom
2015. aug. 25. 21:39
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!