Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mért van az hogy 17hetesen...

Timi_27 kérdése:

Mért van az hogy 17hetesen nincs hasam? Nem szedtem fel egy dekát se és ha lefekszek csak akkor lehet egyáltalán kitapintani hogy dudorodik a hasam?

Figyelt kérdés
2015. aug. 25. 08:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2015. aug. 25. 12:18
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Én 173cm vagyok és 24 hetes terhes, mellsõ fali lepénnyel. Van rajtam súlyfelesleg is, és széles a csípõm, vagyis inkább azt mondom hogy marha nõies alakom van. :)

17 hetesen kezdtem észrevenni magamon,hogy terhes vagyok. Ez azt jelentette, hogy az addigi háj a hasamon feszes lett és nem lógott rá a nadrágra. :D De méretbeli változás nem volt, csak formai. :) 20 hetesen már látszott valami, most meg elõször fordult elõ, hogy átadták a helyet. De még sokszor nézik, hogy csak háj vajon vagy terhespocak. :) Mozogni 20 hetesen éreztem elõször. Elsõ baba és mellsõ fali lepény miatt. Hamarabb is azt gondoltam h a babát érzem, de az teljesen más érzés volt, mint most, szóval már nem vagyok biztos benne, pláne hogy volt, hogy 3-4 napig nem éreztem. Ja és én is ezt gondoltam, hogy vagy nõjjön már a hasam, vagy érezzem, mert olyan rossz, hogy nem tudom hogy minden rendben van odabent. Boldog babavárást! :)

2015. aug. 25. 13:24
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen hogy leírtad:)Remélem hamarosan kerekedni fog a pocakom:)Akkor már csak pár hét és mocorgást is érezhetem:)Boldog Babavárást Neked is:)
2015. aug. 25. 13:38
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

170cm vagyok szeles csipővel, 35 hetes vagyok es

Kb akkora a pocim mint egy 20on pár hetesnek

:D mindig ledöbbennek mikor megmondom

Mennyi idősek vagyunk. A baba súlya és méretei a

Koranak megfelelőek, csak pici pociban dédelgetem :)

2015. aug. 26. 00:00
 15/15 anonim ***** válasza:
80%

Én 165cm,58kg sportos testalkatú voltam amikor terhes lettem. 19 hetesen mondták,hogy kezd egyértelmű terhes pocakom lenni,már a 12.héten nagyobb volt a hasam mint előtte,de csak a puffadástól. Az utolsó trimeszter közepétől volt nagyon látványos a növekedês üteme,a 40.hétre óriási :) pocakom lett(hátsó fali lepénnyel). Barátnőm 10 centivel magasabb nálam(sportos), mellső falon tapadt a lepény,a 40.héten akkora volt a hasa mint nekem 30-32 hetesen. A fiam nem sokkal volt nagyobb mint az ő lánya. Amikor szültem hárman voltunk a szobában,ketten fiatalabbak (24,27év), túlhordás miatt, és egy középkorúnak tűnő hölgy ( végül kiderült csak rosszul tartja magát). Azt hittük valamilyen műtétre vár. Nem igazán bratyiztunk vele,néha hozzászólt a beszélgetésünkbe- természetesen a szülésről-, elmondta személyes élményeit. A második nap délután kérdeztük meg tőle,hogy milyen műtétre vár,mire mondta,hogy hát a császárra,mert az első kettő az volt,és most befektették mert fájdolgál a hasa...:)

Emlékszek rá én is mennyire vártam,hogy mindenki lássa a pocakom, most meg...ha egy kiadós ebéd után rég nem látott ismerőssel találkozok gyakran felteszik a kérdést,hogy jön a kistesó? :) Most nem örülök annyira a kérdésnek!:)

Boldog babavárást!

2015. aug. 26. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!