5.8 mm volt a mehnyalkahartyam ovu utan 2 nappal. Vastagodhat meg?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam ultrahangon es 5.8 mm a mehnyalkahartyam 2 dpo-n. Szerintem ez tul vekony...es mindig is aggodtam emiatt, mert a mensijeim tul rovidek es gyengek..:-( Ovu utan elkezdtem inni a palastfu teat napi 2 bogrevel. Szerintetek a nyalkahartya vastagodhat jelentosen beagyazodasig? Vagy nincs is remeny ebben a honapban? Amugy masnak esetleg mertek kozepidoben es beagyazodas kornyeken is??? Kivancsi lennek a kulonbsegre. Kerlek irjatok tapasztalatokat!!! Nektek mennyi volt a vastagsaga, amikor terhesek lettetek/nem lettetek??2010. márc. 10. 15:45
1/5 anonim válasza:
Nekem 4napja késett a havim és 12mmes nyálkahártya volt és baba lett.Majd vastagszik ahogy haladsz a ciklus vége felé!
2/5 anonim válasza:
Szia! Nekem tüszőrepikor volt 6mm! Mikor mentem kontrollra 4 hét múlva már 20mm volt! Vastagszik még addig, sok sikert kívánok!
3/5 anonim válasza:
Uccsó vagyok! persze a baba miatt volt vastagabb az elfelejtettem írni...
4/5 anonim válasza:
Csak a tüszőrepedés után kezd termelődni a progeszteron hormon, ami a méhnyálkahártyát vastagítja. Lehet még ebből szép vastag a beágyazódás idejére, ne aggódj. A palástfű-teát jól teszed, hogy iszod.
Jó babásodást!
5/5 anonim válasza:
Nekem is pont ma járt ezen az agyam,hogy a mensim mindig rövid és gyenge minimális tompa hasfájással.
Én úgy tudom lehet összefüggés gyenge vérzés és vékony méhnyálkahártya között.
Barátcserje is segített másoknál én most kezdtem szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!