Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5.8 mm volt a mehnyalkahartyam...

5.8 mm volt a mehnyalkahartyam ovu utan 2 nappal. Vastagodhat meg?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam ultrahangon es 5.8 mm a mehnyalkahartyam 2 dpo-n. Szerintem ez tul vekony...es mindig is aggodtam emiatt, mert a mensijeim tul rovidek es gyengek..:-( Ovu utan elkezdtem inni a palastfu teat napi 2 bogrevel. Szerintetek a nyalkahartya vastagodhat jelentosen beagyazodasig? Vagy nincs is remeny ebben a honapban? Amugy masnak esetleg mertek kozepidoben es beagyazodas kornyeken is??? Kivancsi lennek a kulonbsegre. Kerlek irjatok tapasztalatokat!!! Nektek mennyi volt a vastagsaga, amikor terhesek lettetek/nem lettetek??
2010. márc. 10. 15:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem 4napja késett a havim és 12mmes nyálkahártya volt és baba lett.Majd vastagszik ahogy haladsz a ciklus vége felé!
2010. márc. 10. 15:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem tüszőrepikor volt 6mm! Mikor mentem kontrollra 4 hét múlva már 20mm volt! Vastagszik még addig, sok sikert kívánok!
2010. márc. 10. 16:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Uccsó vagyok! persze a baba miatt volt vastagabb az elfelejtettem írni...
2010. márc. 10. 16:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Csak a tüszőrepedés után kezd termelődni a progeszteron hormon, ami a méhnyálkahártyát vastagítja. Lehet még ebből szép vastag a beágyazódás idejére, ne aggódj. A palástfű-teát jól teszed, hogy iszod.

Jó babásodást!

2010. márc. 10. 16:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is pont ma járt ezen az agyam,hogy a mensim mindig rövid és gyenge minimális tompa hasfájással.

Én úgy tudom lehet összefüggés gyenge vérzés és vékony méhnyálkahártya között.

Barátcserje is segített másoknál én most kezdtem szedni.

2010. márc. 10. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!