Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt már valakinek olyan,...

Volt már valakinek olyan, hogy késett a mensi, tünetek megvoltak, de a teszt negatív?

Figyelt kérdés

Nekem 9. napja késik, a cicim fáj, a pocim fájdogál, néha megszédülök. Tegnap teszteltem reggeli pisiből, de negatív. Mondjuk a ciklusom mindig csúszik 1 napokat, lehet hogy még nem termelődött elég hcg? Valakinek volt mar ilyen? A kislányomat 1 hét után kimutatta a teszt anno.

Válaszokat köszi!

2015. aug. 23. 18:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem a nemvárt napján negatív, utána 3 nappal is negatív, aztán kimaradt a tesztelés és a nemvárt napjától 13. napra teszteltem, pozitív lett. Szóval 13 nap késés után lett pozitív a fiamnál. A Második terhességnél(5 hetesen spontán vetéléssel végződött :( ) ott mensi előtt 2 nappal már elég szép pozitív volt..
2015. aug. 24. 09:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2015. aug. 24. 18:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Majd azért írd meg, miújság! :)
2015. aug. 25. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!