Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Átlagosan hány próbálkozás...

Átlagosan hány próbálkozás kell egy terhességhez?

Figyelt kérdés
Tehát arról lenne szó,mennyire könnyen jön össze egy ilyen? Átlagos emberek tapasztalatára vagyok kíváncsi... Akik direkt akartak gyereket vállalni....
2015. aug. 23. 00:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ez nagyon változó lehet. Pl nálunk első gyerek 3. hónap mindenféle praktika vagy számolgatás nélkül. Második gyerek 15. hónap, végén már számolgatva, hőmérőzve, drága kiegészítők mellett. Szervi bajunk nincs, szexuális élet rendszeres volt. Mindkét terhesség rendben ment végül.
2015. aug. 23. 08:25
 12/20 Ditta323 ***** válasza:
Nekünk 2.-ra összejött. Mi úgy álltunk hozzá, hogy jön majd, ha jönni akar.
2015. aug. 23. 08:27
 13/20 anonim ***** válasza:
Nekünk 6 hónap után sikerült :)
2015. aug. 23. 09:15
 14/20 anonim ***** válasza:
Nekem az első hónapban sikerült de vannak az ismerőseim körében olyanok is akinek több ev alatt vagy csak lombikkal sikerült.
2015. aug. 23. 09:21
 15/20 anonim ***** válasza:
Mi nem is próbálkoztunk. Remélem, a másodikkal sem lesz majd gond. Amúgy az átlag valóban fél év.
2015. aug. 23. 09:36
 16/20 anonim ***** válasza:
Mi 7 hónapnál tartunk,de még semmi......
2015. aug. 23. 09:51
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekem hamar ment, első illetve második hónapban sikerült. Anyukám mesélte hogy az első terhessége nehezebben jött össze (talán 8 hónap), úgyhogy a másodikkal direkt előbb kezdtek próbálkozni, az meg azonnal; így köztem és a tesóm közt valamivel kisebb a korkülönbség mint szerették volna :).
2015. aug. 23. 13:07
 18/20 anonim ***** válasza:
7, 8 és 4 hónap próbálkozásra jöttek össze a terhességeim úgy, hogy mindig a megfelelő időpontban volt szex (használtam ovulációs tesztet, innen tudom.
2015. aug. 23. 13:10
 19/20 anonim ***** válasza:

9 hónap. Semmi szervi baj nem volt. 3 hónap után kezdtem el mérni a hőmet, akkor derült ki, hogy nem a 14-dik, hanem a 16-dik napon van a peteérésem.

Már volt időpontunk a meddőségire, mikor terhes maradtam.

2015. aug. 23. 14:53
 20/20 anonim ***** válasza:
Óó, én nagyon rontom az átlagot. Nekünk ez a 21-ik hónap, sok mindentől függ, kinek mennyi idő a siker.
2015. aug. 23. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!