Mit jelenthet ez az álom? Elég furcsa. Nektek volt már ilyen?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy terhes vagyok és ha a pocakomat egy picit megnyomtam,akkor a baba kitolta a kezét.ez az álom jelentheti azt hogy szükségem van egy babára??már nagyon szeretnék babát de a párommal úgy beszéltük meg hogy jövőre vágunk bele a babaprojektbe.2010. márc. 10. 13:39
1/3 anonim válasza:
Szia! Szerintem azt jelenti ez az álom csupán, hogy a szíved mélyén te már babára vágysz :)
Ha már megbeszéltétek hogy jövőre rajta lesztek a témán, akkor türelem és minden jót kívánok! :)
2/3 anonim válasza:
Ha álomfejtéssel foglalkoznék, azt mondanám, hogy szeretnél egy babát, és ha benne vagy, akkor a baba nem fog váratni magára, vagy hogy van egy kicsi, akinek világra kéne jönnie. De nem vagyok álomfejtő, így nem tudom mit jelent. Mindenesetre szép álom.
3/3 anonim válasza:
Szerintem nem jelenti azt, hogy babát akarsz. Én speciel 13 évesen álmodtam egyszer, hogy terhes vagyok. Hihetetlenül megkönnyebbültem, amikor végre felébredtem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!