Mennyire megbízható a kórházban végzett terhességi teszt eredménye?
Figyelt kérdés
Kinek, milyen tapasztalata volt már ezzel kapcsolatban?2007. nov. 6. 10:35
1/4 anonim válasza:
Ha a teszt még nem is mutatja, a kórházi már igen. Szinte 100% kiv ha hibáztak a teszt végzésekor. Szóval akkor mégsem 100% :) 99,99% kb :)
2/4 anonim válasza:
Attól függ melyik, mert van ugye a sima " hagyományos" pisilős amit akár egy nővérke is elvégezhet, annak ugyan akkora a pontossága mint bármely patikainak. (ezt épp 5 hete mondta dokim miközben a nővérke várta a teszteredményemet ami pozitív lett:)) )
Viszont ha már a laboratóriumban csinálják, akkor már nagyobb a pontosság, akár vizeletből akár vérből csinálják. Bár állítólag az utóbbi a leg megbízhatóbb....
3/4 anonim válasza:
Nekem vagy 7 sima pisilős tesztet csináltak annó, negatív lett, bár okom sem volt feltételezni mást, de nem hittek nekem.-)
De szerintem amit a kórházban csinálnak és már komolyabb teszt, tuti megbízható:-)
4/4 anonim válasza:
5 hetet meghaladva a bolti tesztek is megbizhatoak.a legbiztosabb a vervizsgalat.de ha mar legalabb 2 hete kimaradt barmilyen teszt kimutatja ha baba az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!