Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire megbízható a kórházba...

Mennyire megbízható a kórházban végzett terhességi teszt eredménye?

Figyelt kérdés
Kinek, milyen tapasztalata volt már ezzel kapcsolatban?
2007. nov. 6. 10:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha a teszt még nem is mutatja, a kórházi már igen. Szinte 100% kiv ha hibáztak a teszt végzésekor. Szóval akkor mégsem 100% :) 99,99% kb :)
2007. nov. 6. 10:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ melyik, mert van ugye a sima " hagyományos" pisilős amit akár egy nővérke is elvégezhet, annak ugyan akkora a pontossága mint bármely patikainak. (ezt épp 5 hete mondta dokim miközben a nővérke várta a teszteredményemet ami pozitív lett:)) )

Viszont ha már a laboratóriumban csinálják, akkor már nagyobb a pontosság, akár vizeletből akár vérből csinálják. Bár állítólag az utóbbi a leg megbízhatóbb....

2007. nov. 6. 12:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem vagy 7 sima pisilős tesztet csináltak annó, negatív lett, bár okom sem volt feltételezni mást, de nem hittek nekem.-)

De szerintem amit a kórházban csinálnak és már komolyabb teszt, tuti megbízható:-)

2007. nov. 6. 13:22
 4/4 anonim ***** válasza:
5 hetet meghaladva a bolti tesztek is megbizhatoak.a legbiztosabb a vervizsgalat.de ha mar legalabb 2 hete kimaradt barmilyen teszt kimutatja ha baba az oka.
2007. nov. 6. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!