Beágyazódási vérzés, vagy menszesz?
Barátommal kisbabát szeretnék!!
Utolsó menstruációm első napja július 29. Tegnap mikor elmentem WC-re, véres lett a bugyim, a menstruációmnak aug.27-én kell megjönnie, (menszesznaptar), igaz még nem állt be, de 1 héttel előbb soha nem szokott megjönni, max egy két nappal. És nem mondanám, hogy ez menstruáció lenne mert végülis nagyon nem vérzek, kis görcsök vannak, de akkor ez most beágyazódási vérzés? Olvasgattam, hogy vannak nők akiknél van ilyen és hogy 1 héttel előtte szokott lenni a beágyazódási vérzés, és nálam is igy van, anyut kérdeztem neki nem volt ilyen, de nem vagyunk egyformák.
Szia. Nekem volt pecsételőm, de csak pár csepp barnás valami, vérzés nem. Az aktus után volt 8-10 nappal kb. A nemvárt előtt 1,5 héttel.
De én nem görcsöltem. Nem kizárt, hogy beágyazódás legyen. De még ne éld bele magad. Szurkolok :)
Szia :)
Rendben ,de azért terhességi tesztet mikor vegyek hétfőn ,vagy várjam meg a szerdai napot ?? :)
köszi a válaszokat :)
Szerintem várd meg a szerdát, legalább annál erősebb lesz, ha pozitív :)
én egy hét késés után csináltam csak tesztet, de jobb is, mert különben tuti beképzeltem volna a 2. csíkot :D így meg egyértelmű volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!