Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok a görbémről és...

Mit gondoltok a görbémről és a tesztemről?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Mára nem várom, 15 dpo. Görcseim voltak reggel, de elmúltak. Szerintetek ez lesz még pozitív, vagy készüljek fel, hogy megjön? Facelle teszt amúgy.

2015. aug. 21. 11:33
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Tényleg utolsó, igazad van. Csak a telós app amint használok 6.ára mondta az ovut, és aszerint néztem, de hő alapján tényleg még csak a 13. dpo-n vagyok. Vagy a 10. dpo-n ha 11.-én volt az ovum. És akkor még nem csoda, ha nem mutatja ki a teszt, ha van egyáltalán.
2015. aug. 21. 15:03
 12/24 anonim ***** válasza:
Akkor mégegyszer: ilyen görbe mellett csoda, ha volt ovud. Ne àltasd magad idő előtti teszteléssel, legalàbb vàrj, amìg késik, màr ha késni fog.
2015. aug. 21. 23:05
 13/24 A kérdező kommentje:
Utolsó, már 2 napja késik ma. Ez a 28. ciklusnapom, eddig mindig 20-26 napra jött meg amióta abbahagytam a gyógyszert, 4 hónapja.
2015. aug. 22. 11:35
 14/24 A kérdező kommentje:

[link]

Még mindig késik, ma már 4 napja. Azt hittem, hogy le fog esni a hőm a tegnapi miatt, de ma még magasabb lett. Nem tudom már, mi van. Soha nem volt hosszabb ciklusom 29 napnál. A gyógyszer előtt pontosan 29 napra jött meg mindig, amióta abbahagytam és próbálkozunk, 4 hónapja, pedig 20-26 nap között. Ez ma már a 30. ciklusnap. Nem értem ezt az egészet. Már 3-szor barnáztam is eddig, indig azt gondoltam, hogy na most meg fog jönni, mert minden menseszem úgy kezdődik, de nem. Eddig semmi.

Tesztet tegnap nem tudtam venni mert minden be volt zárva, de ma veszek. Ha van baba, akkor azt már biztosra mutatnia kell holnap reggel.

Amúgy meg tünetek: hányinger folyamatosan, fáradtság, gyengeség, szédülés, érzelmesség.

2015. aug. 24. 11:04
 15/24 anonim ***** válasza:
Mindenkeppen ird meg mi volt, nagyon erdekelne.
2015. aug. 24. 12:03
 16/24 anonim ***** válasza:
kérjük az eredményt :) :)
2015. aug. 24. 13:04
 17/24 anonim ***** válasza:
Írd meg légyszi mi lett a teszt eredménye. Jelenleg nekem is hasonló a görbém, azt hittem esélytelen a hónap, de így hogy láttam a Tiéd, bizakodok.... :-)
2015. aug. 24. 13:43
 18/24 anonim ***** válasza:

A görbéd nem teljesen egyértelmű. Lehet, hogy 17. napon volt ovud, és akkor a 13. napon vagy, átlagos luteaális szakasz hosszal holnaputánra kellene várni a vérzésed. A pecsételés simán lehet a közelgő vérzés előjele is.

De a görbéd alapján még az is elképzelhető, hogy csak sokkal később, 26. napon volt ovu, és a pecsételés is lehet az ovu miatt. Ilyen esetben majd olyan 40. nap körül lehet várni a vérzést.

A fogamzásgátló meg tudja kavarni a dolgokat.

2015. aug. 24. 17:05
 19/24 A kérdező kommentje:

Sziasztok, nem bírtam reggelig várni, itt a kérdésem a ma esti teszt képeivel:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2015. aug. 24. 21:10
 20/24 anonim ***** válasza:
Én negatívnak látom a teszted, de mint mondtam, szerintem simán lehetett később (sokkal később!) ovud.
2015. aug. 24. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!