Mit gondoltok a görbémről és a tesztemről?
Mára nem várom, 15 dpo. Görcseim voltak reggel, de elmúltak. Szerintetek ez lesz még pozitív, vagy készüljek fel, hogy megjön? Facelle teszt amúgy.
Még mindig késik, ma már 4 napja. Azt hittem, hogy le fog esni a hőm a tegnapi miatt, de ma még magasabb lett. Nem tudom már, mi van. Soha nem volt hosszabb ciklusom 29 napnál. A gyógyszer előtt pontosan 29 napra jött meg mindig, amióta abbahagytam és próbálkozunk, 4 hónapja, pedig 20-26 nap között. Ez ma már a 30. ciklusnap. Nem értem ezt az egészet. Már 3-szor barnáztam is eddig, indig azt gondoltam, hogy na most meg fog jönni, mert minden menseszem úgy kezdődik, de nem. Eddig semmi.
Tesztet tegnap nem tudtam venni mert minden be volt zárva, de ma veszek. Ha van baba, akkor azt már biztosra mutatnia kell holnap reggel.
Amúgy meg tünetek: hányinger folyamatosan, fáradtság, gyengeség, szédülés, érzelmesség.
A görbéd nem teljesen egyértelmű. Lehet, hogy 17. napon volt ovud, és akkor a 13. napon vagy, átlagos luteaális szakasz hosszal holnaputánra kellene várni a vérzésed. A pecsételés simán lehet a közelgő vérzés előjele is.
De a görbéd alapján még az is elképzelhető, hogy csak sokkal később, 26. napon volt ovu, és a pecsételés is lehet az ovu miatt. Ilyen esetben majd olyan 40. nap körül lehet várni a vérzést.
A fogamzásgátló meg tudja kavarni a dolgokat.
Sziasztok, nem bírtam reggelig várni, itt a kérdésem a ma esti teszt képeivel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!