Tapasztalatok a Facelle vizeletsugaras teszttel? Van akinek álpozitív lett?
Ma csináltam egy Facelle vizeletsugaras tesztet, azon határozott rózsaszín vonal lett, viszont az x-epil és vaterás one step hómező. :(
Van aki hasonlóan járt (pozitív vizeletsugaras) és nem volt baba?
az az x epil ami mindig szellemcsíkos.
2 hónappal ezelőtt volt egy kémiai terhességem,pár napos mensi késés, poz.facelle. Aztán megjött.rá 4 napra egy tök negativ tesztet csináltam
Tegnap csináltam teszcsíkot, azon mintha lett volna valami, de száradási csíknak könyveltem el.
Holnap ismétlek reggel.
Lehet tényleg csak korai, csak a Duphaston szedés miatt lenne jó tudni minél előbb, hogy sikerült-e.
Mindenkinek köszi a válaszokat! :)
Szia! Hasonló helyzetben vagyok, mint te. Ma csináltam egy Walentin és egy vizeletsugaras Facelle tesztet. Mindkettő pozitív és azonnal kijött a 2 . csík, a Walentin kicsit halványabb, a Facelle-en ugyanolyan erős a 2 csík. Az x-epil viszont annyira halvány, inkább csak dereng a 2. csík. De reggelre már biztos, hogy azon is egyértelmű lesz!
Megy a drukk neked is! :)
Sziasztok!
Hát teszteltem most reggel. One step, xepil és pregnasens csont negatív. És úgy néz ki meg is jön. :(
Soha többet nem veszek Facelle vizeletsugaras tesztet... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!