El sem hiszem hogy pozitív lett a tesztem! Ugye nem csaphat be?
Figyelt kérdés
Délután csináltam Valentin vizelet sugaras teszt, azonnal pozitív lett igaz nem olyan erős a csík mint a kontroll csík de pozitív.
Utolsó menstruációm július 28-an jött meg. Augusztus 6-an voltam nőgyógyászaton ahol kaptam Agumentint és klion hüvely kúpot. Petefészek gyulladásra, akkor mondta a nő doki hogy 5 mm a méh nyalkahartyam.
Nem értem az egészet! Fel sem fogom. Ti mit gondoltok?
Köszönöm szépen a válaszokat.
2015. aug. 15. 21:48
1/7 anonim válasza:
Nekem gyanús. Ha jól számoltam a ciklusod 19. napján jársz. Egy picit korainak tartom a pozitív tesztet. De azért hajrá 😊
2/7 anonim válasza:
Nem csaphat be, de azért tartsd észben, hogy a megtermékenyült petesejtek jelentős részéből végül nem születik kisbaba. Elhalhat genetikai hibák, tökéletlen beágyazódás, hormon problémák meg még ki tudja mi minden miatt. Szóval várj meg legalább egy kimaradó (nem két napot késő!!!)vérzést, mielőtt igazán beleéled magad, hogy terhes vagy.
3/7 anonim válasza:
nekem volt pozitív a valentin teszt de csak az lh csúcsra reagált
4/7 A kérdező kommentje:
Ezt a barátnőm is mondta már. Anno hogy lh csúcsra is reagál az érzékeny terhességi teszt. Én ma a ciklusom 20-dik napján vagyok. Nem hiszem hogy most lenne ovulációm.
2015. aug. 16. 14:31
7/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem :-(
2015. szept. 15. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!