Lehetnek ezek a terhesség jelei? Baj volt a védekezéssel?
10 napja szexeltünk párommal, és a végén vettük észre, hogy kiszakadt a gumi, de mivel benne volt az anyag, így úgy gondoltuk, hogy mikor kihúzta, akkor szakadhatott el, az ágy is kicsit olyan lett.
Azóta tegnap és ma vettem észre, hogy a mellbimbóm fáj, ha hozzáérnek. Eddig sem szerettem annyira, de most rossz érzés, szinte fáj.
Ma este pedig csak ennék. Az előbb kolbászt ettem puszedlivel...
A menstruációm sokszor szabálytalan, általában 35 napos, de van hogy kimarad 1-1 hónap, így arra nem alapozhatok. kb most 1 hét múlva kellene megjönnie.
Mi legyen? Várjak pár napot és vegyek tesztet, vagy várjak, hátha megjön?
Igazából annyira nem idegeskedek, mert annyira nem bánnám, ha gyerekem születne.
Ha a kiszakadt gumiban benne volt az ondó, akkor attól a csöppnyi mennyiségű ondótól nem valószínű hogy terhes lehetsz.
Lehet hipochonder vagy, s csak beképzeled a terhességed amiatt az ok miatt, hogy "nem bánnám, ha gyerekem születne"
De egy hét múlva vegyél tesztet. Ha szeretnéd a gyereket sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!