Mára nem várom. Hőm 37, és fehér színű krémes a folyásom. Van esélyem? Sikerült így valakinek? A görbét nem vezetem.
Most mit kérdezősködsz itt?
Tessék szépen elmenni a patikába és venni egy tesztet:)
Ha ma már nem is csinálod meg,mert már nem reggeli pisi lenne,akor holnap reggel feltétlen írd meg az eredményt:)
10+2 hetes kismami.
Igen,tudom/gondoltam,hogy azt írjátok,hogy teszteljek.De volt egyszer olyan is,hogy a 31-ik napon jött meg--bár előtte esett a hőm.
Csak ma reggel mértem meg kíváncsiságból,mert elegem lett a méricskélésből!Mikor mértem--2 hónappal ezelőtt fejeztem be,de 6 hónapon keresztül mértem,akkor ilyenkor kezdett esni a hőm...
Már nem használtam semmilyen ovutesztet,csak apával eggyütt voltunk,így nem is tudom mikor volt pém.
A tszteléssel kapcsolatban,meg nem merek tesztelni,mert félek a csalódottságtól:(Olyan sokat tesztelgettem,rendeltem vettem,hogy sok pénzem ment ki rá!Meg sokan írják,hogy ilyenkor még nem mutatott nekik ki semmit.
Nálunk itt a gyógyszertárban csak 25-ös teszteket lehet venni.Medilab--ezt sokan szidják--,Gabriel,Kék csík.Más itt nincs:(
Nem tudom,volt-e valaki,akink ilyenkor pl:Gabriell kimutatta?
Mikor mértem a hőmet,a legmagasabb volt a 37,05.Mensi előtt szokott tizedeket esni(úgy 3-5 tizedet hírtelen).
Igen,ettől félek,hogy ebből még mensi is lehet:(Várok még és biztosabb lszek benne.De mennyit érdemes?
Várok pénteig,ha addig nem jön meg.
Drukkolok Neked is !És remélem megírod mi lesz az eredményed!Amúgy Te érzel valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!