28. napon vagyok és 9 napja a hőm is jó de miért mérek napközben magasabbat?
Figyelt kérdés
ne nézzetek hülyének mert tudom,hogy a napközbeni nem számít,de érdekelne a dolog..ttp://ciklus.hu/images/diagramok/d850eaf72acd9f3d1fc2f2e872535b49_100211_100309_1268092800_.png a hét végére NEM várom!!jjaa és szerintetek is jó a görbe állása?eddig!!2010. márc. 9. 08:44
1/10 A kérdező kommentje:
még annyit,hogy a mellbimbóm néha olyan mintha fázna és égne...csak kérlek ne írjátok azt,hogy mert figyelem magam,mivel ilyet még eddig nem éreztem és olyan fura..lehet ez is menszi tünet?
2010. márc. 9. 08:46
2/10 anonim válasza:
Szia! Nem jól linkelted be a görbédet, nem lehet megnyitni!
3/10 anonim válasza:
A nappal hő egyáltalán nem számít!
MINDEN embernek magasabb a hője napközben hiszen mozogsz,jössz-mész,dolgozol,stb,a szervezeted működésben van.
Csak a reggeli,ébredési hő a lényeg amikor szemkinyitás után azonnal dugod a szádba a hőmérőt és úgy mérsz.Akkor még pihen a szervezeted,semmi nem befolyásolja a hőt.
A nevében is benne van:ÉBREDÉSI HŐ.
10+2 hetes kismami.
4/10 anonim válasza:
A kismama vagyok újra!
csak a hétvégére nem várod?
Akkor még be sem ágyazódott az a sejtcsomó,ha megfogantál.
Nincs amitől tüneteket érezz.
Majd ovu utáni 12-14 napon már gyanakodhatsz.
Tudod kimaradt mensi elött minden csak találgatás.
6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ..
2010. márc. 9. 09:13
7/10 anonim válasza:
Kismama ismét:
Volt ovud az látszik a görbén,most már csak a várakozás marad:)
Ebből a görbéből még bármi lehet mensi vagy terhesség.
Hétvégén kiderül.
8/10 A kérdező kommentje:
igen..csak ez a várakozás!!
2010. márc. 9. 09:59
9/10 anonim válasza:
Igen Én is most ilyen várakozó stádiumban vagyok.Péntekre nem várom bár igy 2 év után már nem vagyok ilyen türelmetlen amig nem késik addig próbálok nem kombinálni:S Egyébként Én igy alakulok. [link] Azért drukkolok Neked de ebből bármi lehet még ahogy az enyémből is :S
10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon régóta várunk erre a babár,pontosabban majdnem 9 éve..tehát ha már én türelmetlen vagyok és minden perc örökké tart akkor engem meg lehet érteni..félek mindig a csalódástól..
2010. márc. 9. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!