Mitől lehet barna folyásom a menstruáció helyett?
Figyelt kérdés
1 évig szedtem fogamzásgátlót, utána abbahagytam. utána az első menstruáció tabi nélkül rendesen megjött. Majd most a másodiknál, nem jött meg még helyette barna folyás van meg fáj a hasam is, meg kicsit görcsöl lenn. A barátommal óvszerrel védekezünk. Kicsit olvasgattam a témába már, és írják, hogy hormonális probléma lehet vagy terhesség is akár.. De úgy gondolom, hogy a tabletta miatti progeszteron hiány mellékhatása ez. Most nem tudok tesztet venni, mert külföldön vagyok, majd hétfőn veszek. De kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy mi lehet az oka?2015. aug. 13. 11:01
1/2 anonim válasza:
hát ez hormonális, probléma, lehet, a szervezeted, hogy ébred, fel! Idáig kényelmes volt a gyogyszer irányított, lazsált. most meg ébredezik, kell egy kis idő míg a hormonok vissza állnak, terhesség szerintem biztos nem.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod, azért ha hétfőig nem jön meg, biztos ami biztos veszek egy tesztet :) Ha negatívat mutat akkor meg nődoki..
2015. aug. 13. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!