Rövidebb ciklusnál hogy számolják a terhességet?
Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés,ràadàsul màsodik baba,de most màr nem 28 naposak a ciklusaim,hanem 2-4 nappal rövidebbek. 24.ciklus napon lett erős pozi a tesztem ami kb a mesi vagy mesi előtti 1-2 nap. Fogantatàs tuti mesi utàn volt rögtön 2 nap lehet. Ilyenkor uh alapjàn szàmoljàk? Mert ìgy ugye eltünt a ciklusomból a " nem terhesség" 2 hetéből egy.2015. aug. 13. 09:27
1/4 anonim válasza:
Ugyanúgy. Pár nap nem számít. Most hogy 2 nappal nagyobb a baba, abba nem szoktak belekötni. :) ha már több mint 1-2 hét eltérés van menzi szerinti és UH szerinti méret között, akkor UH szerint számolnak.
2/4 anonim válasza:
Nekem nem vették figyelembe sem a 3 nappal hosszabb ciklusom, sem azt, hogy vezettem a hőm és az együttléteket, ezért tudtam a fogantatás időpontját. Egy héttel korábbra mondtam a szülést, mint az orvos és igazam is lett. De ebből a szempontból nem volt lényeges, hogy szerintem 40. hétre született, szerintük 39. Részletkérdés volt.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi, ez megnyugtató,hogy figyelembe veszik amit mondasz :S Az első vizsgàlat miatt kétdeztem,mert ha a pozitìv teszt utàn megyek kb kiröhögnek,hogy minek mentem,de nem vàrok a 7-8. hétig,volt màr vetèlésem és egy év volt összehozni a babàt. Nem kockàztatnék semmit,inkàbb gyógyszer ha kell.
2015. aug. 13. 10:01
4/4 A kérdező kommentje:
Ha valakit érdekel, dokivàltàs és 4 uh utàn egy hetet ràszàmolnak mesihez képest,mert annyival nagyobb a baba.
2015. szept. 17. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!