Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Biztos nem vagyok terhes?

Biztos nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés
Két hete együtt voltunk a párommal, ( babát szeretnénk) peteérés előtti nap, bennem ment el. 16 nap telt el azóta, az utóbbi napokban fájt a fejem, szédültem folyamatosan, sőt még most is szédülök, nincs étvágyam, a mellem is fáj, nem tudtam hason aludni, szurkált a hasam, nem görcsölt, mint mielőtt megjön, hanem szúrt, utána már görcsölt, utána a derekam is fájt, de most megjött. Tesztet nem csináltam, mert mostanra nem vártam, gondoltam addig minek , teljesen biztos hogy nem vagyok terhes?
2015. aug. 12. 22:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen
2015. aug. 12. 22:18
 2/2 anonim ***** válasza:

A tüneteid menstruàciót is simàn jelezhettek, egyébként is könnyű tüneteket talàlni, ha az ember babàt tervez, tudom.

Ha megjött, és rendesen vérzel, kicsi az esély babàra, de volt màr ellenpélda.

2015. aug. 12. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!