Nemvagyok tisztába ezzel a peteéréses dologgal! De aug.14. -én jött meg és szept.1. -töl4. -ig ugy szeretkeztünk a párommal hogy nem védekeztünk mennyi esélyem van hogy teherbe estem?
Szerintem az a legjobb ha nem számolod mikor van peteérésed
csak szeretkeztek mindig amikor jólesik,akkor a legkönnyebb
teherbe esni ha nem csak a gyerek nemzés miatt sexeltek!
Amikor én néztem a p-met akkor nem sikerült,amikor nem foglalkoztam semmivel egyből összejött a baba!Sok szerencsét kívánok szia!
2 mensi között általában középidőben van peteérés. általában! elvileg jókor voltatok együtt.
de sok mindennel ki tudod számolni illetve figyelni tudod a peteérést, pl. ovu teszt, mikroszkóp, hőmérőzés, naptár a ciklus.hu-n...
én is mindent bevetettem, de mint később kiderült fölöslegesen, mert akkor már terhes voltam, csak nem tudtam róla... (második hónapban sikerült is, mert pont jókor voltunk együtt)
sok sikert nektek is!
Igen. A ciklusod első napja az a nap, amikor megjön rendesen, pirosan(a barnázgatás nem számít bele), és ugye az utolsó pedig az lesz, ami köv.mensi előtti nap. A peteérést tényleg elég nehéz kiszámolni, ezért én is azt mondom, hogy legyetek együtt, amikor csak jól esik! pláne mert előfordulhat rendkívüli peteérés is, ami máskor van, mint a rendes, pl hipp-hopp egy jó kis orgazmustól, mert nagyon jól érzed magad, stb. Addig jó, amíg nem kezdesz taktikázni, csak bízol magatokban, hogy hamarosan sikerülni fog! Fontos a pozitív gondolkodás!!!
Jó lett volna, ha már augusztus utolsó napjaiban is szexeltetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!