A barátomon feküdtem mindketten ruhában voltunk és elélvezett a nadrágjába így lehetek terhes?
Figyelt kérdés
A barátomon feküdtem és közben smároltunk ő is nadrágba volt és én is.Természetes bugyi is volt rajtam és rajta is alsónemű..átázott a nadrágja mert láttam egy foltot amikor felállt így lehet hogy az én nadrágom is átázott azt biztosan nem tudom mert mintás volt a nadrágom.
Ha átázott kerülhetett a hüvelyemhez valahogy?
és lehetek így terhes?
#ferhzt
2015. aug. 9. 21:54
2/15 anonim válasza:
Már bocs de te nagyon buta vagy!Hány éves vagy csillagom?Elárulom, hogy nem lehetsz terhes!Csak akkor ha a csávód beléd élvezett.
3/15 anonim válasza:
Igen, könnyen teherbe eshetsz így! De vigyázz, mert a farmeron átszivárgott ondó megnöveli az ikerterhesség esélyét!
4/15 anonim válasza:
Igen, és majonéztől is, ha virslivel dugod fel.:)
5/15 anonim válasza:
ne legyél ennyire buta kérlek, nem nem lehetsz ettől terhes. de talán tájékozódni kellene mielőtt szeexet imitálsz valakivel.
6/15 anonim válasza:
2-es: egy dolog, hogy leszólod, egy másik, hogy az indoklásod nem igaz. Nem csak akkor eshet teherbe, ha a "csávója belé élvez", ez így nagyon pontatlan indoklás. De természetesen ruhában nem fog teherbe esni semmiképp.
7/15 anonim válasza:
" Nem csak akkor eshet teherbe, ha a "csávója belé élvez", ez így nagyon pontatlan indoklás"
Igen, pontatlan ez így!
Nem kell, hogy a csávója legyen az, aki tele veri, lehet egy kósza idegen hímnemű is... :-D
9/15 anonim válasza:
Túl hosszú már ez a nyári szünet, igaz...?!
10/15 anonim válasza:
azt most nem írtad,hogy azóta már háromszor megjött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!