Terhes lehetek? Sikerul-e?
Figyelt kérdés
Parommal babat szeretnenk.28. jott meg a ciklusom de mar 4.egyutt voltunk. Azota minden nap egyutt voltunk egyszer. Kiveve a mai napot Nagyon szeretnenk a babat2010. márc. 8. 14:53
1/5 anonim válasza:
SZia!
Először is NE GÖRCSÖLJ RÁ!!!!
Amúgy nekem az orvosom azt javasolta, hogy 2-3 naponta legyünk együtt a férjemmel, mert akkor lesznek igazán erősek a "kiskatonák".... éééés bejött! :-) Mindkét alkalommal első hónapban már beköltözött a pocakomba a baba :-)
Sok sikert nektek is!
2/5 anonim válasza:
Mi csak úgy spontán élveztük egymást a párommal,lesz ami lesz!!
Pár hét és itt lesz az eredménye!!
Első hónapban összejött:-)
Csak ne görcsölj!!!!
3/5 anonim válasza:
Egyet tudok érteni az előzökkel, habár könnyű mondani h ne görcsöljön az ember! Nekem is állandóan ezen járt az eszem az első 2-3 hónapban, már hülyének éreztem magam hogy állandóan "papírokra pisilek" és decemberben úgy döntöttem nem érdekel, fiatal vagyok majd jön Ő ha jönni szeretne addig pedig kiélvezem ezt az időt. Decemberben más nem is foglalkoztam vele-néha eszembe jutott de tudatosan eltereltem a gondolatim- és láss csodát, összejött. olyannyira nem foglalkoztam vele hogy még szilveszterkor buliztam egyett és dokihoz menetel előtt azért csináltam tesztett nehogy letoljon h legalább ezt csinálhattam volna, mint a mesében éppen dobtam volna ki a tezstet mikor láttam a halvány két csikot! Utánna -nem vicc- 2.5 óráig azt nézegettem, fényben,árnyékban, messziről, közelről, asztalra lerakva. Tök vicces lehettem. Szóval ne idegeskedj, foglalkozz a nemsokára jó ídővel, csinosítsd a lakást (én karácsonyra készültem) stb... Drukkolok
4/5 anonim válasza:
A két naponta a jó, én is így tudom, hogy jó katonák legyenek:-)). A görcsölést meg nem említem, mert ennél idegesítőbb nincs a világon, legalábbis én már falra mászok tőle. Három éve küzdünk. Az elején könnyű volt nem görcsölni, most már nem annyira, pedig többször elutaztunk,olvasok, tanulok, elkezdtem vezetni, most a tavasz közeledtével virágozom stb. Drukkolok, hogy összejöjjön!
5/5 A kérdező kommentje:
Gratulalok mindenkinek nojon nagyra mindenki babaja es sok egeszseget nekik:d. utolso valaszado szoritok hogy oszzejojjon nektek is:D.. megprobalok nem gorcsolni. remelem sikerulni fog:D. es koszonom a valaszokat
2010. márc. 8. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!