Gabriel terhességi teszt mennyire megbizható? Nem várt után mennyivel mutassa ki általába? Tapasztalatok?
Ma vagyok a nemvárt után két nappal.Ma teszteltem(nem elsö vizelet),de sajna negativat.Két napja mensi szerü barna folyásom van,ami nagyon kevés,egy tisztasági betét is elég lenne egy napra(de persze higiéniai okokbol nem igy van).Görbémet csatolom,hátha abbol többet lehet megtudni.
Légyszi segitsetek,mert már elegem van a bizonytalanságbol,mert már cisztára is gondoltam.
Szia!
Először is, a görbéd értelmezhetetlen. Az általános szabályok: ugyanabban az időben (még hétvégén is, legfelljebb visszaalszol) digitális hőmérővel legalább 5 percig, másikkal 10 percig kell mérni szájban, vagy hüvelyben. Ha ezt betartod, akkor lehet értelmezni a görbét, és olvasni belőle.
Viszont ha megpróbálom ezt nem figyelembe venni, akkor bár volt egy "időszerű" pé-i próbálkozásod amikorra be is húzta a rendszer is, úgy gondolom, hogy ez mégis későbbre tehető, kb. a 8-9. dpo-n vagy, tehát a nemvártig még várni kell 5-6 napot, természetesen ha a luteálisod is normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!