A barátommal együtt voltunk és ő elélvezett . Aztán levette a gumit megtörölte a péniszét és pihentünk 1 kicsit. Igy lehet baj?
Figyelt kérdés
ha kb 10perccel később újra megakartuk próbálni,de szükség volt arra hogy szájjal elégítsem ki.Ilyenkor ha véletlenül lenyeltem 1 spermát terhes lehetek?Zsepiben megtöröltem a szám.Figyeltem nagyon rá... HelP!?2008. szept. 5. 23:06
11/15 anonim válasza:
Naná, hogy lehetsz terhes. A nyelőcsőben is ki lehet hordani egy gyereket, bár elég fájdalmas. Menj el nőgyógyászhoz és ő majd csinál abortuszt.
ILYEN IDŐS KORBAN MESÉT KELLENE MÉG NÉZNED ÉS NEM SZEXELNED.
/ez a kérdés már fáj/
12/15 anonim válasza:
Hány éves vagy????????????
Tuti,h nem vagy kész semmi féle nemi kapcsolatra, sztem még kicsit ezzel várjá,me nem neked való,neked még a biosz könyv való!!! kicsi vagy még ehhez,főleg ha ien kérdéseket teszel fel:S:S elég gáz!
14/15 anonim válasza:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
15/15 anonim válasza:
Nem tudom megérteni hogy ha (valaki lenyeli a spermát akkor lehet-e töle terhes)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!