Ez alapján jó időben voltunk együtt, vagy tegnap kellett volna?
Két napja lett pozitív az ovu tesztem, aznap,illetve előtte 2 és 3 nappal voltunk együtt. Tegnap is csináltam egy tesztet, olyan szinten negatív lett egy nap alatt, hogy alig látszott a második csík, csak nagyon halványan. Tegnap nem tudtunk együtt lenni, pedig sokan azt mondják, másnap a legjobb. Ebben az esetben is, hogy ilyen sokat esett LH hormon már másnap?
A hőm szépen elindult felfelé.
Bizony, még simán életképesek lehettek a fiúk :)
Egyébként pedig, akkor vagytok jó időben együtt, ha kívánjátok egymást. Attól, hogy babát szeretnétek, nem kell kötelező jelleggel ovu napján egymásnak ugrani, előtte, meg utána számolgatni. Össze fog jönni az a baba, ha szeretnétek, függetlenül attól, hogy ovukor vagytok együtt vagy ovu előtt 2 nappal :)
Köszönöm! Ha elég lenne az,hogy csak ugy együtt vagyunk akkor én sem foglalkoznék ezzel... de nem az. :(
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!