Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pecsételő vérzés menstruáció...

Pecsételő vérzés menstruáció helyett mitől lehet?

Figyelt kérdés
a mensim helyett két napig volt pecsételő vérzésem, rá két napra csináltam egy tesztet, ami negatív lett. Tegnap este szeretkeztünk a párommal és visszajött ez a pecsételgetés (nagyon kis vérzés). Este mindig 37 fokos kb. a hőm, reggel nem mértem. Ma délután volt egy elég erős hányingerem, és volt már hogy úgy megszédültem, hogy azt hittem elájulok. Mitől lehet ez? Lehet ez a mensi előjele?? Ha igen, mikor jön meg "normálisan"?
2007. nov. 5. 17:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem esélyes vagy egy babára:-) Csinálj még egy tesztet , lehet az előző még korán volt. Ha az is negatív, azért javaslom menj el orvoshoz.
2007. nov. 5. 18:14
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
pecsételő vérzés lehet méhszáj sebtől is és álltalában együttlét után jelentkezik a vérzés.....de minnél elöbb keress fel egy orvost lehet hogy babát vársz :)
2007. nov. 5. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!