Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy lehetnék terhes?

Hogy lehetnék terhes?

Figyelt kérdés
hiába próbálkozunk nem jön ösze.
2010. márc. 7. 19:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Orvosnál voltál már?
2010. márc. 7. 19:27
 2/11 anonim ***** válasza:
Mióta próbálkoztok?
2010. márc. 7. 19:27
 3/11 A kérdező kommentje:
4éve próbálkozunk , az orvosok szerint nincs semmi baj
2010. márc. 7. 19:37
 4/11 anonim ***** válasza:
Teákat próbáltad már? Aviva torna?
2010. márc. 7. 19:41
 5/11 A kérdező kommentje:
köszi . majd kipróbálom
2010. márc. 7. 19:46
 6/11 anonim ***** válasza:
Ciklus első felében, tehát a menstruáció első napjától a peteérésig cickafark tea, napi 1 csésze, a ciklus második felében pedig 1 csésze palástfű tea :) Ez be szokott válni. Ha nem sikerül szólj és adok másik tippet, van még jópár :)
2010. márc. 7. 19:47
 7/11 anonim ***** válasza:
Hány dokinál voltál? Mert tudod mindegyik mást mond.
2010. márc. 7. 19:47
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia,

Akkor én javaslom ,hogy próbálj rásegíteni természetes dolgokkal. Pl : olvastam itt, hogy valaki aki szintén 4 éve nem sikerült teherbe esnie ismerőse javaslatára kipróbálta a sós vizes ülőfürdőt,másik hónapban pozitív lett a tesztje.

Vagy olvasd el ezt : [link]

Bár nem tudom ,próbálkoztál már ilyen alternatív dolgokkal?

A sós ülőfürdőt én most próbálgatom. Én is már 4 éve várok a babánkra.

2010. márc. 7. 19:48
 9/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ne haragudj kérdező de bele kérdezek egyet.Ezt a sós ülőfürdőt,hogy kell alkalmazni?Úgy értem,hogy házi,konyhai sóval?Mennyit kell a vízbe rakni?

2010. márc. 8. 06:21
 10/11 anonim ***** válasza:

Rendes konyhasó ,akinek sikerült így teherbe esnie ő azt írta hogy 1 kg só használt el 3 alkalommal annyi vízbe hogy rendesen el tudjon benne terülni,pihenni.Jó meleg legyen amennyire bírod és addig amíg csak jólesik minél hosszabb ideig. A legjobb ha már pé előtt akár egy héttel alkalmazod én így fogok tenni.

Én nem szeretek túl sok vízben feküdni. Sekély kád vízbe egy csészényi sót rakok.

2010. márc. 8. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!