Melyik injekció mennyibe kerül a lombik program alatt, minden gyógyszertárban annyi amennyi?
Szia.
Azt h menyit és meddig kell adni azt az orvos fogja megmondani.
Azt h mennyibe kerül az attól függ ez változó de nm kevés fog kerülni.
Ezt tapasztalatból irom és mondom.
Sok sikert kivánok.
Héten kezdtem, első körben 35000-t hagytam a gyógyszertárba (két fajta szuriból 10 napi, a harmadikból 5 napi adag).
Patikák között van minimális különbség, nem hiszem hogy nagyon sok lenne. Egyébként a Pesten a Béke téri patika szerintem olcsóbb, és ott mindig van készleten a megfelelő szuri, nem kell, hogy megrendeljék (egyébként a Déli patikában is)
Nekem az injekció gyógyszerekkel együtt kb olyan 120ezer volt. Szerencsére elsőre sikerült is :-)
18hkm
Kedves első válaszoló! "Azt h menyit és meddig kell adni azt az orvos fogja megmondani.
Azt h mennyibe kerül az attól függ ez változó de nm kevés fog kerülni." -ezt eddig is tudtam!!!! Kiváncsi voltam, hogy kinek milyet, mennyi ideig kellett adnia és az adott injekció mennyibe került! Azért érdekel mert az első injekcióm, konkrétan a Suprefact hormon leállító mikor megkérdeztem a gyógyszertárban, hogy mennyibe kerül akkor azt mondták 7536 Ft, rá 2 napra mikorra megjött 15787 Ft-ot fizettem! Én Tapolcára járok és valaki azt mondta, ha ott váltottam volna ki akkor 7536 Ft lett volna!
Ha lombikra indultál el akkor tudnod kell h sokba fognak kerülni az inekciók.
Mindenkinek más kinek mennyit irnak fel és mennyire van szüksége
Én is Tapolcára járok. Sajnos múlt héten tudtam meg, hogy nem sikerült az első lombik.
Nekem 9 napig Pergoveris injekcióból kellett napi 3 ampulla, majd a 10. napon 2 Ovitrelle-t kellett szúrni. Ez a 10 napi injekció volt 200 ezer ft. Leszívás napjától kellett használnom Crinone gélt. Nekem már sajnos a gél használata alatt megjött a vérzés. "Eredményhirdetésre" már felkészülten mentem, itthon csináltam tesztet.
Októberben folytatjuk. Elvileg ugyanilyen injekcióval, csak még jön hozzá plusz 150 ezer ft, mivel most fizetősre megyünk. Támogatottra márciusra kaptunk időpontot.
Ha van kérdésed, írj és szívesen válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!