Lehetséges hogy terhes legyek?
A kérdésem az lenne hogy ebben ez esetben lehetséges e a terhesség:
Az utolsó menstruációm július 12.-én kezdődött és 5-6 napig tartott. A menstruációm után megszakítással voltam együtt a párommal, a legtermékenyebb napokban is, nem szedek fogamzásgátlót. Most a napokban pedig már mindenféle védekezés nélkül voltunk együtt, ez a ciklusom 21-22. napján történt. Lehetséges a terhesség, ha a 21 vagy 22. napon estem teherbe a menstruációm megjöhet?
Most olvasd el ezt a mondatot, és mondd meg, hogy szerinted van-e értelme: "Lehetséges a terhesség, ha a 21 vagy 22. napon estem teherbe a menstruációm megjöhet?"
Amúgy ha nem védekeztél, lehetséges a terhesség. Ha majd késik, csinálsz egy tesztet, ennyi az egész. Ha megjött, de nem olyan mint máskor, és azt hiszed, hogy terhes vagy csak a késői megtermékenyítés miatt mégis megjött, akkor szintén csinálsz egy tesztet. Erre egyébként minimális az esély.
Tűpontos 24 napos ciklusaim voltak, tudtam követni a peteéréseimet, bár nem hőmérőztem, meg ilyenek. Meg annyira nem is izgultuk túl a dolgot, nem bántuk, hogy jött a manó, csak tudtunk volna még várni.
Biztosat nyilván nem tudok, valószínűleg extra peteérésem volt a hó végén, mert a teszt is elég későn mutatta ki. Három nappal a "nem várt" után még negatív volt, egy hét után már pozitív, délutániból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!