Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáci utáni 2. napban...

Menstruáci utáni 2. napban szeretkeztünk a barátommal, belémélvezett, lehetséges, hogy teherbeestem?

Figyelt kérdés
Nem szoktunk ilyet ilyet csinálni, de nagyon belemelegedtünk a dologba és a barátom belémélvezett. Ma, vagy holnap kéne megjönnie, egyenlőre semmi jele, a napokban görcsöltem 1x, 2x, azt hittem, hogy megjön, de nem jött meg. Van ugyan még időm, ( 1nap )de aggódom, mert a hasam is feszül, nem tudom, hogy ez lehet-e a terhesség jele, ráadásul dohányzom és ha babát várnék, nem kéne. Terhességitesztet venni, ha jól gondolom nem nagyon van még értelme, mivel még menstruáció előtt vagyok. Szóval előfordulhat, hogy teherbeestem? A válaszokat előlre is köszönöm!
2008. szept. 5. 15:27
 1/7 anonim ***** válasza:

szia. kicsi az esélye, hiszen peteérés általában a menstruációt követő 14. nap körül van, de persze ezt sosem lehet kizárni.

Az, hogy a hasad feszül, lehet a menstruáció előjele is.

2008. szept. 5. 15:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Attól is függ, hány napig szoktál menstruálni, mert akinek 6-7vagy több napig is eltart az simán teherbe eshet a ciklus 9-10. napján is akár. Nincs kizárva, de kicsi az esélye.
2008. szept. 5. 15:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2008. szept. 5. 15:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha a mensid első napjától számolod kicsi az esélye, mert a vérzés is kimossa a spermát, de ha a mensi elmúlásától számolod, amit nem tudunk neked mikor van, akkor bizony 6-7 nap után már nagyobb az esélye.mensi utáni napon tesztelhetsz reggel-mármint ha nem jön meg.

A hasfeszülés kevés, mert az a mensi jele is lehet.

Viszont a mensi nélküli mensis érzés lehet baba miatt, hacsak nem fordul elő mindig mensi előtti napokban.

2008. szept. 5. 16:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Elvileg kicsi az esélyed, hogy teherbeestél, persze nem 0. A hasfeszülés mensi miatt is lehet, csakúgy mint a görcsölés. Így azt mondom, várd meg, hogy megjön-e! Csak ha késik, akkor tesztelj! Majd írd meg mi történt!
2008. szept. 5. 19:43
 6/7 A kérdező kommentje:

Ma kéne megjönnie...egyenlőre semmi. Írok, hogy mi történt :)

Köszi a válaszokat!

2008. szept. 6. 12:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jött meg. Várok még 2 napot és ha akkor sem jön meg, akkor tesztelek.
2008. szept. 8. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!