Terhes vagyok, vagy ez valami más?
június 16-20 volt az utolsó menstruációm
(ha terhes vagyok akkor már kb 7 hetes) de szinte semmi jele azon kívül h nem jött meg. Múlt héten csináltam terhességi tesztet (negatív)rá egy hétre csinálok még egyet (még három nap van hátra addig), de szinte megörülök a tudatlanságba. Igy visszaemlékezve az elmúlt hetekre: az elején volt fejfájásom (de lehet front miatt is), szintén az elején mikor 2 napig hulla voltam (de ez sem igazán bizonyíték), ami fura, hogy utobbi 2-3 napba folyamatosan rámjön a csuklás (de ez nem igazán jellemző a terhességre). Nincs hányingerem, nincs erősebb szaglásom, és egyáltalán nem szédülök. Jah és szabin vagyok két hete és csak pihizek --szóval stressz kizárva.
még mindig nem jött meg, és nincs semmi erre utaló jel sem, még barna folyás sem, semmi!
a hétfői teszt viszont negatív!!! (Reggel első vizeletből végeztem ! :( )
ebből nőgyógyász lesz!
2. menzeszem maradt el 08.09. kellett volna jönnie a másodiknak) de semmi, a teszt negatív (még mindig!), viszont
két hete hányingerem van az ételek felétől, egyre fáradtabb vagyok, és kis enyhe -szúrást? talán- érzek a pocimban (nem lent amikor görcsölök, hanem a pocakom közepe körül. Egyre inkább úgy érzem h babás vagyok, míg a teszt negatív. Ezért is gondoltam h irány a nődoki, el is mentem mire SZEPTEMBER 18!!!!-re kaptam időpontot ---ha babás vagyok akkor addigra már 3 hónapos!!! ez most komoly??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!