Reménykedhetek még hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Szinte mindennap szeretkeztunk a parommal vedekezes nelkul . Ma kellett volna megjonni a menstruaciomnak de nem jott meg. Teszteltem es negativ lett. Elore is koszonom minden kedves valaszolonak.2015. júl. 30. 20:34
2/12 A kérdező kommentje:
Ertelmes hasznos valaszokat szeretnek!
2015. júl. 30. 20:43
4/12 anonim válasza:
Bioboltban beszélhetnél az eladóval- milyen szereket ajánl, amelyekkel növelheted az esélyeidet?
Mert a teszt valószínűleg nem téved. Legalábbis nem hallottam ilyen esetről.
A menses viszont simán csúszhat 1-2 napot, több okból.
5/12 anonim válasza:
Reggeli vizelettel csinaltad a tesztet? Ha nem, akkor azzal próbáld meg. De egyébként van mikor csak pár nappal később lesz pozi a teszt de még meg is jöhet a menzeszed.
6/12 anonim válasza:
Tessék? Mi nem volt értelmes a válaszomon? Ez volt a kérdésed: "Reménykedhetek még hogy terhes vagyok?" Erre írtam hogy felőlem reménykedj. Válaszoltam a kérdésre. Nagyon szivesen.
7/12 A kérdező kommentje:
Nem reggelivel csinaltam.
2015. júl. 30. 21:39
8/12 anonim válasza:
Várj egy hetet. Ha addig nem jön meg, tesztelj. Az már valós eredmény lesz. De valószínűbb, hogy meg fog jönni.
9/12 anonim válasza:
Ha nagyon gyakran szexeltek az gyengítheti a spermiumok minőségét.
3-4 naponta a legjobb.
Válaszolva a kérdésedre lehet még esély,de ha két nap múlva is negatív akkor szerintem nem jött össze :(
10/12 anonim válasza:
Ha mindennap együtt vagytok az nem jó. Nekem követett teherbeesesi folyamatom van mert 6 éve nem jön össze a baba. És mondtam a dokinak hogy nindennap együtt vagyunk pedig az esélyt megadjuk. Azt mondta a legrosszabb dolog amit csinálunk. Mert a sperma 72 óra mire ugymond beerik és élet képes lesz. És ezért ajánlják hogy 72 óra maradjon a sex között. És peteérés idején ajánlott 2-3 naponta együtt lenni de mivel a spermák 72- 120 óra elettartalmuak ezért sem kell félni attól hogy nem termékenyül meg. Mi most úgy voltunk együtt hogy 17 . én volt pém és 12 én voltunk együtt. És pozitívat teszteltem. Úgyhogy ne aggodj ha nem tudtok mindennap együtt lenni.😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!