Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Derékfájás? Görcsölés? Pozitiv...

Pamacs123098 kérdése:

Derékfájás? Görcsölés? Pozitiv tesztek? Ez terhesség?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kb 2napja csinalt tesztet amin egyértelműen ket csík van! Összesen mar 5félét csináltam de mindegyik pozitív. Orvoshoz egy het mulva tudok menni mert szabin van. A derekam majd leszakad es a hasam enyhén görcsöl mintha megakarna jönni.Papír szerint igazabol 0eselyem van a spontan terhessegre ezert is nem tudom hogy ez most akkor valoban baba? Vagy a tesztek trefalnak meg? Mi lehet meg az oka a pozitiv tesztnek? Koszonom a valaszokat
2015. júl. 30. 20:29
1 2
 11/13 anonim válasza:
Nekem is állandóan "meg fog jönni" érzésem volt, de elég sokan érezzük ezt az elején. Tudom, hogy idegesítő. A magnézium segít egy kicsit (a magneB6-ban kevés a magnézium, az erősebbek jobbak, pl. Magnézium-citrát, Magnerot, Mg Sandoz stb). 9-es voltam.
2015. júl. 31. 18:38
 12/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma voltam orvosnal és 6hetes babat latott:) koszonom mindenkinek a kedves es biztato szavakat::)!!
2015. aug. 3. 13:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Gratulálok, boldog babavárást :)
2015. aug. 3. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!