Minden esetben terhességet jelez a két csík a teszten, vagy esetleg más miatt is mutathatja? (MEDI-LAB nevű tesztet csináltam, és 2 csík látszik. )
Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 10:06
11/13 A kérdező kommentje:
az első két esetben is teszteltem, és azok is pozitívak voltak...
2010. márc. 7. 10:30
12/13 anonim válasza:
10:14 sajnálom! Ahogy írta itt valaki menjél mielőbb dokihoz és mondd el mi történt eddig veled. Én akkor nem várnék hanem már holnap elmennék. Nem az ultrahang miatt, mert biztos semmit nem lát, hanem hátha tudnak adni valamit amitől megmarad a baba. Nagyon drukkolok!
13/13 anonim válasza:
Szerintem is doki,megtámogatja a terhességet!Ad rá gyogyszert..Ja és persze GRATULÁLOK:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!