Mi az ami szedhetö a closty mellett?
Én is ezt szedtem closty mellett, és az első hónapban teherbe is estem tőle( duplán is :))
Segíti a beágyazódást, szerintem én ennek is köszönhetem az ikreimet.
Sok sikert! 33 hetes ikermami
azert nezd meg a leleteid is, mert a fentebb irt nemcsak a mehnyalkahartyat erositi, hanem a sargatest hormonok szamat is noveli, és abból nekem speciel sok volt, szoval szerintem ez a tea csak annak jo, akinek nincs tul sok sargatest hormonja.
amugy mondta a doki, hogy gyenge a méhnyálkahártyád? mert ha normális, és nem gyengébb, akkor szerintem nem kell szedned mellé semmit.
(en egy honapi mastodynon utan lattam neki a clostynak, es csak egy honapig szedtem, sikerult is. mondjuk nekem tenyleg tul sok volt a sargatest hormonom, mastodynon elott, utana nem tudom, mert rogton az elso clostys honap utan teherbe estem)
szió, utolsó valaszadó vagyok: azert nem elsőre, hanem első clostyra :) (pár honap kulonbseg, en nem kaptam rogton clostyt)
6 honap az sok, en ugy tudom, max 3 honapig lehet szedni, ejnye bejnye a nodokidnak! jók ezek a gyogyszerek, tenyleg, de azért szerintem hat hónap picit sok!
(amugy nekem is volt peteeresem, ugy kaptam clostyt)
Állítólag a méhpempő is jó a méhnyálka vastagítására, talán annak is érdemes utánajárni. (Babaneten meg csaladineten paran eskusznek ra :))(Így olvasgatva a fórumot van, akinek a nődokija joghurtot javasolt, hát ezek siman beleférnek az egeszseges étrendben, sok kicsi sokra megy, googlezz utana, drukkolok!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!