Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A legtermékenyebb napon ha...

A legtermékenyebb napon ha óvszer nélkül csináltuk és nem élvezett el belém (kivette és kézzel csináltam tovább így élvezett el), mennyi az esélye hogy terhes legyek?

Figyelt kérdés
2015. júl. 28. 22:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Jajj már, mi a legtermékenyebb napomon megszakítással voltunk együtt. 2 menet egymás után, közte még fürdés se volt. Nem lettem terhes. De döntsétek már el, akartok gyereket vagy sem! Mostanában mindenki ezzel jön, "nem ment el bennem, lehetek terhes? De amúgy úgy örülnénk neki." Most akkor azért akarjátok, mert lehet besikerült vagy amúgy is terveztétek a közeljövőben? Mert nem mindegy ám...
2015. júl. 29. 08:52
 12/13 anonim ***** válasza:

# 8: Ha egy egészséges (termékeny) férfi és nő a legideálisabb időpontban van együtt, akkor is kb. 20% esélye van annak, hogy létrejön a terhesség (megtörténik a megtermékenyítés, beágyazódás, meg is tapad rendesen, stb.). Ez statisztikákra épül, nem a "nekem elsőre sikerült" egyéni tapasztalatokon. Szóval ez a vagy igen, vagy nem dolog statisztikailag értelmezhetetlen, mert ilyen alapon azt is lehetne mondani, hogy vagy a fejemre esik holnap egy meteorit, vagy nem... az elvi esélye megvan... csak épp elenyésző.

Kérdező: ovulációkor eleve megváltozik a hüvelyváladék mennyisége és minősége. Az a dolga, hogy megváltozzon. Valószínűleg eddig is így volt, csak épp nem figyelted. A terhesség tünetei legkorábban kb. egy héttel a megtermékenyülés után jelentkeznek, addig felesleges figyelni a tüneteket, mert egészen biztosan nem terhességet jeleznek. Utána se nagyon van jelentősége, mert nincs olyan specifikus tünet, ami egészen biztosan terhességet jelezne. Arról nem beszélve, hogy terhességről akkor lehet beszélni, ha a következő menstruációt is "túléli", ilyenkor ugyanis még a létrejött terhességek nagy része megszakad spontán, és egy normál menstruációval távozik. Akkor lehet terhességről beszélni egyáltalán, ha már késik a menzeszed.

De azt tényleg érdemes lenne eldönteni, hogy most akkor jöhet a baba, vagy sem... ha jöhet, akkor csináljátok rendesen, ha meg nem, akkor védekezzetek.

2015. júl. 29. 11:27
 13/13 anonim ***** válasza:

Mindenki nyugodjon le a p*csába! Itt van levezetve, hogy miért 50%. De nyilván tisztában vagyok azzal, hogy ez nem reális adat. Viszont ha matekosan nézzük, akkor tényleg 50% jön ki. :D

Íme:

[link]

2015. júl. 29. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!