Én is azért szedem ezt, mert a Femibion nagyon drága, ez a folsav viszont 600 ft körül volt és van benne B6 és B12 vitamin is, mellé szedek D vitamint, C vitamint, kalciumot és vasat. Ez sokkal olcsóbban kijön, 1500 ft körül van így havonta.
Csak ezért nem értem, hogy akkor a Gravida/Femibion/Elevit stb miért olyan drága.
2015. júl. 28. 16:32
4/12 A kérdező kommentje:
2-es, ezt is néztem, de nem volt éppen a DM-ben amikor ott voltam.
2015. júl. 28. 16:32
5/12 anonim válasza:
a feibionban meg nincs kálcium se, magnézium se
a dm-esnek meg alacsony ugyan a vastartalma, de vashiányosoknak azt meg úgy is írnak fel mindig külön(ill magnéziumot is)
Én azt szedtem a 24. hétig (A DM-es A-Z-iget talán még maradt is). Egészséges a babám, nincs semmi baja. Amúgy a 24 hét után már nem ajánlják az ilyen kiegészítőket, mert óriásbaba lesz a pocakban(egy nőgyógyász mondta).
2015. júl. 28. 16:40
7/12 anonim válasza:
a vitaminszedésről az orvost tájékoztasd, nekem speciel nem javasolta, hogy szedjek kálciumot (utánanéztem és van olyan, hogy túl korán csontosodhat a koponya és az nagyon nem jó..)
2015. júl. 28. 16:41
8/12 anonim válasza:
6-os ez még a régi rendszerben volt így..
2015. júl. 28. 16:42
9/12 A kérdező kommentje:
köszi 6-os és 7-es, de sajnos még nem sikerült a babó, még csak próbálkozunk.
2015. júl. 28. 16:44
10/12 anonim válasza:
Régi rendszer, érdekes az az orvos 6 hónappal ezelött mondta...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!