15 napos keses,37.2 °C,2 negative teszt. Lehetseges, megis a terhesseg?
15 napja kesik a menstruaciom, az alaphom sajnos nem tudom mert eddig nem homeroztem csak a keses miatt kezdtem el, de az 3 napja 37.2, kb elotte 5 napja volt 37,5 azota stabil. Penteken es vasarnap csinaltam terhesegi tesztet ami negative lett, bar orak mulva amikor neztem mind a ket alkalommal volt egy ugyan olyan vastagsagu de inkabb szurkes mintsem pirosas csik.. ( en szaradasi csiknak gondolnom).
Szerintetek lehetseges terheseg a negative tesztek ellenere?
Lehet hiszen,mindenki más,és lehet te is ebbe a ritkán de megtörténhet kategóriába tartozol!
Nekem 17 napos késésnél is negatív volt a teszt,de voltak furcsa változások a testemen amiből majd nem biztosra vettem hogy baba.Elmentem a dokimhoz aki elküldött vérvételre mert nem látott semmit!Mondjuk túlzásba nem vitte a vizsgálást.A vérvétel eredményét felküldték a dokimnak,és mire mentem újra hogy mi a helyzet,mondta hogy a leletem alapján van terhesség,és megnézet alaposabban és látta a picit akivel akkor már 7 hetesek voltunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!